مجابي، معاون سازمان حفاظت محيط زيست کشور:
قزوين شهري پيشرو در فعاليتهاي بينالمللي است
معاون سازمان حفاظت محيطزيست کشور گفت: قزوين گامهاي مهمي را در جايگاه بينالمللي برداشته است که از آن جمله ميتوان به دبيرخانه مجمع جهاني شهرهاي اسلامي، بهبود سرويس بهداشتي، احياي بافت تاريخي، اجلاس شهرهاي جاده ابريشم و اجلاس شهرداران آسيايي اشاره کرد.
به گزارش اداره روابط عمومي و امور بينالملل شهرداري قزوين؛ سيد محمد مجابي در دوازدهمين همايش شهر و سيماي شهري و هفتمين همايش ملي توسعه شهري با عنوان شکوفايي شهري که با حضور مسئولان استاني و شهري برگزار شد، افزود: همه اينها نشان ميدهد اين شهر آمادگي لازم را براي مطرح شدن در سطح جهاني دارد و اميد ميرود قزوين بتواند نقشه راه مناسبي را بهعنوان پايلوت جهاني شکوفايي شهري ايجاد کند که مورد پايش قرار گيرد.
معاون توسعه مديريت، حقوقي و امور مجلس سازمان حفاظت محيطزيست کشور در اين همايش در رابطه با راهاندازي مرکز بينالمللي شکوفايي شهري بهعنوان پايلوت از بين بيش از 60شهر جهان در قزوين گفت: وقتي مسئولان يک شهر اين رويکرد را داشته باشند که بهعنوان پايلوت يک امر انتخاب شود، نشاندهنده شجاعت آنان است، زيرا اين توانايي را ميبينند که خود را نقد و اصلاح کنند.
مجابي بيان کرد: شهر قزوين اولين شهري است که مطالعات جامع CDS را انجام داده است و اين نشان ميدهد که شهر قزوين شهري پويا و فعال ميباشد.
وي با بيان اينکه شهر قزوين شهر پيشرو در مديريت شهري و فعاليتهاي بينالمللي ميباشد، گفت: با برنامهريزيهاي صورت گرفته همايش ملي روز جهاني حياتوحش امسال در شهر قزوين برگزار ميشود.
معاون سازمان حفاظت محيطزيست افزود: قزوين با توجه به ظرفيتهايي که در حوزه محيطزيست دارد ميزبان همايش بزرگداشت روز جهاني حياتوحش شده است، اين در حالي است که روز جهاني حياتوحش از سوي سازمان ملل برنامهريزي شده که همزمان در بسياري از کشورها اجرا ميشود.
وي تاکيد کرد: استان قزوين با توجه به قرار گرفتن در موقعيت ويژه و خاص خود از ظرفيتهاي بسيار زيادي برخوردار است که از جمله آنها ميتوان به ظرفيتهاي حوزه شهري قزوين اشاره کرد، در همين راستا يکي از ضروريهايي که بايد در حوزه شهري به آن توجه شود توجه به محيطزيست شهري است چرا توجه به محيطزيست و مسائل پيرامون آن سبب شکوفايي توسعه شهري ميشود.
وي به معيارهاي شهر پايدار اشاره و بيان کرد: حفاظت از سرمايههاي طبيعي شهر و بهرهبرداري پايدار، منبع درآمد پايدار، مديريت پايدار شهري، حفظ انرژي و کارايي مؤثر، فنّاوري استفاده از انرژيهاي تجديد پذير، تعامل فرهنگي و اجتماعي و شادماني و رضايت شهروندان از معيارهاي شهر پايدار است.
پايان پيام