شنبه ۱۳۹۲/۱۱/۲۶

ميزاني، مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري قزوين:

جشنواره کاشي‌نگاره‌ها ارتقاي کيفيت محيط شهري قزوين را به دنبال داشت

سازمان زيباسازي شهرداري قزوين با برگزاري نخستين جشنواره کاشي نگاره‌ها به دنبال ارتقاي کيفيت محيط شهري قزوين بود.

 

مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري قزوين گفت: هنرهاي شهري يكي از اساسي‌ترين شيوه‌هاي ايجاد نشاط و شادابي محيط شهري قزوين است که نخستين جشنواره کاشي نگاره‌ها در اين راستا برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومي و امور بين المل شهرداري قزوين؛ سعيد ميزاني در اختتاميه نخستين جشنواره كاشي‌نگاره‌ها که با حضور شهردار قزوين و اعضاي شوراي شهر قزوين برگزار شد، به تاريخچه و وظايف سازمان زيباسازي شهرداري قزوين اشاره کرد و افزود: زيبايي و زيباشناسي از جمله وظايف اين سازمان است و بر اين اساس هر اقدامي كه در اين سازمان صورت مي‌گيرد در راستاي ارتقاي كيفيت محيط شهري قزوين است.
وي بيان کرد: هنرهاي شهري يكي از اساسي‌ترين شيوه‌هاي ايجاد نشاط و شادابي محيط شهري قزوين است که در اين زمينه اقدامات لازم در شهر قزوين صورت مي‌گيرد.
اين مسوول گفت: هنرهاي شهري در قالب طرح‌هاي شهري نيم قرن در كشورهاي توسعه يافته بوده است و به مدت 17 سال است که اين رشته در دانشگاه‌ها تدريس مي‌شود.
ميزاني افزود: ايمن، شادابي، نشاط و جاذبه‌هاي گردشگري يکي از مولفه‌هاي چشم‌انداز شهرداري قزوين است كه هنرهاي شهري يکي از اساسي‌ترين جاذبه‌هاي گردشگري مي‌باشد.
وي افزود: هنر شهري در دو بخش بدنه‌سازي شهري و المان شهري كه همان حجم‌سازي است، بوده كه بايد از همه ظرفيت‌هاي هنرمندان قزويني در قالب حجم‌سازي استفاده بهينه كرد.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري قزوين گفت: در سال گذشته اين سازمان اولين جشنواره نقاشي ديواري را برگزار کرد و پنج هزار مترمربع از ديوارهاي اين شهر به مدت يك ماه به مناسبت روز قزوين نقاشي شد.
وي بيان کرد: امسال نيز در برگزاري اولين جشنواره كاشي‌نگاره‌ها از تجربه‌هاي كشورهاي توسعه يافته و شهرهاي نمونه كشور استفاده شده است.
ميزاني بيان کرد: بيشتر طرح‌هاي جشنواره كاشي‌نگاره‌ها در ديوارهاي محيط آموزشي اين شهر اجرا شده است و در برگزاري جشنواره ياد شده با استفاده از اسپانسرها، قيمت كاشي و چسب كاهش چشمگيري يافت كه اين مهم از ديگر ويژگي‌هاي مثبت اين جشنواره بود.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري قزوين بيان كرد: 48 مقاله به اين جشنواره ارسال شده كه 19 مقاله انتخاب و از بين آنها 2 مقاله برتر معرفي شده است.
اين مسوول يادآور شد: براي اينكه در امور هنري سليقه‌اي برخورد نكنيم و از پيوست‌هاي اجتماعي و فرهنگي استفاده كنيم همه اقدامات مربوطه را از زير نظر كارشناسان عبور داده و از اساتيد برجسته استفاده كرده‌ايم.
وي گفت: كارگاه‌هاي عملي و نظري قبل از برگزاري جشنواره ياد شده با حضور اساتيد برجسته و مجرب برگزار شد تا از سليقه‌اي برخورد كردن در اين جشنواره به شدت خودداري شود.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري قزوين با بيان اينكه داوراني از دانشگاه تهران اين جشنواره را داوري كردند، خاطرنشان كرد: اميدواريم سال آينده جشنواره هنرهاي حجمي شهري را در قزوين برگزار كنيم.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط